Кількість
|
Вартість
|
||
|
Розмарин
Розмарин - одна з найбільш популярних приправ у кулінарії. В основному використовуються його тонкі довгі листя, як в свіжому, так і в сушеному вигляді, іноді корінь. Розмарин не втрачає свій аромат при тепловій обробці. Його часто використовують при маринуванні м'яса - свинини, баранини. Іноді птицю обгортають його гілками. Він відбиває неприємні запахи, іноді занадто сильні запахи м'яса. Крім того, розмарин додають в супи, овочеві страви та в винний пунш. В середньовіччя подрібнені листя розмарину використовували замість солі. Розмарин зазвичай не додають в рибні страви або тонкі маринади. Це дуже сильна приправа і може задушити своїм ароматом інші запахи.
Саджанець в горщику
Висота саджанця 14-18 см